Pojan syntymäpäivä eläintarhassa pieleen – vihasikin lintuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli ajatellut viettää pojan syntymäpäivänä hauskan kesäpäivän eläintarhassa eläimiä katsellen. Mukavaksi suunniteltu päivä muuttui kuitenkin yllättäin painajaismaiseksi itse syntymäpäiväsankarille, koska eläintarhassa kävikin ilmi, että poika pelkää lintuja.

Eläimet ovat eläintarhassa pääasiassa aidatuilla alueilla, mutta eläintarhassa liikkuu kuitenkin paljon lintuja vapaana. Linnut alkoivat kiinnostumaan perheestä ja seurasivat heitä, mikä sai syntymäpäiväsankarin nopeasti kauhun valtaan.

Poika huutaa heidän vierellään käveleville linnuille kauhuissaan siitä huolimatta, että vanhemmat yrittävät rauhoitella häntä ja vakuuttavat lintujen olevan vaarattomia. Poika ei kuitenkaan pysty rauhoittumaan vaan huutaa linnuille vihaavansa niitä.