Tatuoitu mies nousi Voicen lavalle – sitten tuomarit sekosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talenttikilpailut saattavat olla erinomainen ponnahduslauta tavallista taidokkaimmille ihmisille. Jokaisessa ohjelmassa nousee esiin ainakin yksi artisti, joka lyö tuomariston ja yleisön ällikältä. Pierre Edel sai sen kunnian Ukrainassa.

The Voice: Ukraine saatteli lavalle tatuoidun Pierre Edelin. Ihmiset katsoivat räikeän näköistä persoonaa kiinnostuneina, mutta kun hänen esittämänsä kappale tärähti käyntiin, ei kukaan meinannut pysyä nahoissaan. Pierre esitti Led Zeppelinin ikimuistoisen kappaleen Whole Lotta Loven.

Jokainen tuomari käänsi tuolinsa miehen esiintymisen aikana. Ensimmäinen tuomari hyppäsi jopa lavan edustalle tanssimaan Pierren tulkitessa vuonna 1969 ilmestynyttä legendabiisiä. Kappaleen kitarariffi on yksi rockhistorian tunnetuimmista, ja Pierren laulutulkinta teki kunniaa biisintekijöille.