IS: Riki Sorsa on kuollut – taistelu syöpää vastaan ohi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulajatähti Riki Sorsa on kuollut. Hän menehtyi 63-vuotiaana pitkän sairauden jälkeen. Sorsa oli taannoin otsikoissa, kun keuhkosyövän uskottiin olevan jo nujerrettu, mutta pian sen jälkeen syöpä kuitenkin palasi keuhkoihin.

Esko Richard ”Riki” Sorsa taisteli syöpää vastaan pitkään, sillä ensimmäisen kerran hän sairastui jo kymmenen vuotta sitten. Silloin kurkkusyöpä saatiin nujerrettua. Helmikuussa hän oli mukana tekemässä tupakan vastaista valistusvideota.

– Mä oon Riki Sorsa. Mä oon vetänyt 30 vuotta röökiä, koska halusin kuulua joukkoon ja kaikki muutkin veti. Enhän mä silloin tajunnut, että fiksut eivät aloittaneet koskaan. 10 vuotta sitten mä sairastuin kurkkusyöpään. Selvisin. Jätin tupakan. Nyt mä oon 63-vuotias ja mulla on todettu keuhkosyöpä, Riki Sorsa kertoi videolla.

Suru-uutisesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.