Tytöt leikkivät hoverboardilla – toinen rysähti seinän läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hoverboardien turvallisuudesta on kiistelty siitä lähtien kun tasapainoskootterit on tuotu markkinoille. Hoverboardit ovat alkaneet jo useammissa tapauksissa palamaan, minkä lisäksi ihmiset ovat kaatuilleet ja loukkaantuneet yrittäessään ajaa hoverboardeilla.

Nyt YouTube-videolla nähdään yksi esimerkki siitä miten hoverboardilla ei tulisi ajaa. Tyttö on mennyt laudan päälle istumaan kyykkyasennossa ja laittanut laudan tasapainonsa avulla pyörimään itsensä ympäri. Vierestä seuraava tyttö osaakin jo varoittaa häntä ja sanoo, että tuota ei saisi koskaan tehdä hoverboardin päällä.

Kun pyörimisvauhti on hoverboardin päällä tarpeeksi kova, sitä ei pysty enää pysäyttämään. Toinen tyttö tulee kaverinsa avuksi, mutta hän ei saa hoverboardia pysähtymään. Lopulta tyttö kolahtaa sellaista vauhtia päin seinää, että seinään tulee iso vaurio.