Jennifer Nicole Lee rullaluistelemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Sittemmin miljoonien seuraamaksi sometähdeksi noussut Jennifer on saanut miljoonia seuraajia, jotka ihastelevat hänen vartaloaan päivittäin. Viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt Jennifer on kuitenkin päätynyt vaihteeksi paparazzikuviin, kun Lee oli rullaluistelemassa Miamissa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash