Nyt se on todistettu: Parisuhde lihottaa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastuminen saa vatsan kiemuralle ja korvannipukat kuumottamaan. Seurustelun alkuvaiheessa parit viettävät aikaansa tiiviisti yhdessä suudellen, herkutellen ja toistensa napoja tutkiskellen. Alkuhuuma saattaa myös leventää takapuolta ja suurentaa vatsanseutua.

Forzadiet.com-sivusto on toteuttanut kävijöillään kyselyn, jonka mukaan 18 prosenttia pariskunnista myöntää lihoneensa suhteen alkuvaiheessa. Eniten painoa kertyy ensimmäisen kolmen vuoden aikana. Suurin syy löytyy rakkaudesta ruokaan.

Pariskunnat saattavat herkutella ja vietää aikaa napostellen. Mikäli rakastavaiset lihovat yhdessä, voivat he myös pudottaa painoaan kahdestaan treenaten. Peräti 61 prosenttia kyselyyn vastanneista pitää painonpudotusta helpompana kumppaninsa avulla.