Blink 182 -kitaristilaulaja jätti yhtyeen – syynä ufot!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun pop-punk -yhtye Blink-182:n kitaristi, Tom DeLonge jätti bändin vuonna 2015. Nyt mies on paljastanut jokseenkin yllättävän syyn hänen eroamisensa takaa. Blink 182:n sijaan Tom DeLonge haluaa keskittyä tällä hetkellä Sekret Machines -multimediaprojektiinsa.

DeLonge haluaa kertoa kirjojen, dokumenttielokuvan ja musiikin avulla ihmisille ufoista ja muista yliluonnollisista ilmiöistä. Miehen mukaan kyseessä on pitkään suunnitteilla ollut intohimoprojekti.

– Blink 182:n alkuvaiheessa vietimme paljon aikaa keikkapakussa, kiertäen ympäri maata. Huomasin innostuvani mielenkiintoisista kirjoista, jotka muuttivat ajatustapaani, DeLonge kertoo Mic-sivustolle.

– Näiden asioiden tutkiminen on ollut melkoinen kokemus. Löydät itsesi haastamassa oman uskomusjärjestelmäsi. Tämä projekti on hyvä tapa jakaa sen maailman kanssa yleisemmällä tasolla, tähti jatkaa.

Tom DeLongen mukaan hän päätti lähteä Blink-182 -yhtyeestä Sekret Machines -projektinsa vuoksi, sillä hän ei olisi ehtinyt keskittyä kumpaankin asiaan. Kiinnostus ufoja kohtaan ei ole miehen tapauksessa mitään uutta, sillä jo yhtyeen vuonna 1999 julkaistulla Enema of the State -levyllä kuultiin Aliens Exist, eli avaruusolentoja on olemassa -niminen kappale.

Blink-182 jatkaa musiikin tekemistä Tom DeLongen eroamisesta huolimatta. Nykyään yhtyeen kitaristilaulajana toimii Alkaline Trio -bändistä tuttu Matt Skiba.