Conversen uutuuskengät toimivat kitarapedaalina!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Conversen Chuck Taylor -kengillä ja rockmusiikilla on pitkä yhteinen historia. Yhtiön kuuluisia tennareita on nähty vuosikymmenten aikana Ramonesin, Nirvanan, Green Dayn ja lukuisten muiden yhtyeiden jäsenten käytössä.

Nyt Converse on keksinyt yhdistää Chuck Taylorit ja musiikin ennennäkemättömällä tavalla. Yhtiön uudet All Wah -kengät toimivat perinteisten kenkien lisäksi wah-wah -kitarapedaaleina. Tennareiden ansiosta muusikot voivat muokata kitaransa ääntä ilman, että heidän tarvitsee astua erilliselle pedaalille.

All Wah -kengät yhdistetään perinteiseen wah wah -pedaaliin Bluetoothin kautta. Conversen ja brittiläisen CuteCircuit-vaatemerkin yhteistyönä syntyneet kengät toimivat langattomasti ladattavilla akuilla. All Wah -kenkiä esitellään käytössä tuoreella Youtube-videolla, jolla niitä koeajaa Dinosaur Jr. -yhtyeestä tuttu kitarataituri J Mascis.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat