Scarlett Johansson maailmanhistorian eniten rahaa tuottanut naisnäyttelijä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson on nimetty kaikkien aikojen eniten tienanneeksi naisnäyttelijäksi. Johanssonin tähdittämät elokuvat ovat tuottaneet yhteensä 3.3 miljardia dollaria pelkästään Yhdysvalloissa.

Box Office Mojo listasi näyttelijät, joiden elokuvat ovat tehneet eniten rahaa lippuluukulla. Scarlett Johansson on listan 10. sijalla. Tähti on ainoa naisnäyttelijä, joka nousi listan kärkikymmenikköön.

Listan ensimmäisillä sijoilla ovat Harrison Ford, Samuel L. Jackson ja Morgan Freeman. Johanssonin jälkeen eniten rahaa elokuvillaan tuottanut naistähti on Cameron Diaz, joka sijoittui listan sijalle 19.

Scarlett Johansson tunnetaan elokuvista, kuten The Avengers, The Prestige ja Lost in Translation. 31-vuotias tähti tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla elokuvien Ghost in the Shell ja Rock that Body päärooleissa.