Moottoripyöräilijä selvisi kuin ihmeen kaupalla – hurja onnettomuus videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Facebookissa levinnyt video paljastaa, miksi ajon aikana kuljetettava kuorma kannattaa aina kiinnittää tukevasti. Yhdysvaltojen Interstate 94 -moottoritiellä kuvatussa tilanteessa auton perässä kuljetettavan veneen päältä tippuva esine on koitua motoristin kohtaloksi.

Kojelautakameran kuvaamalla videolla nähdään moottoripyöräilijä, joka ajaa venettä perässään kuljettavan auton takana. Yhtäkkiä jotain tippuu veneen päältä tielle, aiheuttaen rajun näköisen onnettomuuden.

Motoristi lentää pyöränsä päältä tielle, ja jää kierimään asfaltin pinnalle. Moottoripyöräilijää auttaneen ja kojelautakameran videon jakaneen Linda Levertyn mukaan kuljettaja selvisi tilanteesta kuin ihmeen kaupalla lievin vammoin. Venettä mukanaan kuljettanut autoilija ei silminnäkijöiden mukaan hidastanut vauhtiaan tai palannut onnettomuuspaikalle.