Hurja auto-onnettomuus videolle – kuski hämmästyttävän rauhallisena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autokolarit ovat pelottavia tilanteita silloinkin, kun kenellekään ei kävisi erityisen huonosti. Tuoreella videolla todistetaan onnettomuustilannetta, jossa osapuolet pysyttelivät hämmästyttävän rauhallisina ja kohteliaina.

Iso-Britannian Lancashiressa kuvatulla videolla kuljettajan joutuu väistämään nopeasti edestä päin lähestyvää, toista ajoneuvoa ohittavaa sinistä BMW-autoa. Miehen Toyota Yaris osuu tien vieressä olevaan kiviaitaan ja lähtee pyörimään rajusti. Auto jää kyljelleen tielle, mutta kuljettaja vaikuttaa olevan kunnossa.

– Noh, tuo oli v*tun pelottavaa, kuljettaja toteaa yllättävän tyynesti.

BMW:tä väistäneen auton ajaja tulee tarkistamaan tilanteen. Jostain syystä mies pyytelee onnettomuuteen joutuneelta anteeksi, vaikka hän ei ollut syypää tilanteeseen.

Videon kuvaajan mukaan myös onnettomuuden johtaneen BMW:n kuljettaja saapui myöhemmin paikalle ja antoi viranomaisille tietonsa. Kuljettaja selvisi tilanteesta pienin vammoin. Sen sijaan hänen Toyota Yaris -autonsa kärsi tilanteessa huomattavia vaurioita.