Nainen söi 150 kananugettia kerralla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin Yhdysvalloissa järjestetään paljon erilaisia syöntikilpailuja, joissa osallistujien pitää syödä mahdollisimman paljon tiettyä ruokaa määrätyssä ajassa. Toisinaan sapuskat ovat niin tulisia tai annokset suuria, että tehtävästä tulee mahdotonta.

Yksi järisyttäviä määriä ruokaa ahmiva nainen on japanilainen Yuka Kinoshita. Nyt neitokainen ahtaa suuhunsa kertaistumalta 150 McNuggetsia. Hän huuhtelee nuggetit alas pirtelön, limonadin ja veden avulla. Makuvaihteluita makupaloihin hän saa kastikkeisiin dippaamalla.

Kinoshita tuhoaa 150 kananuggettia 21 minuutissa ja 27 sekunnissa. Syöntikilpailuun osallistuvien ihmisten ei välttämättä tarvitse olla ylipainoisia jättiläisiä. Riittää, että he ovat treenanneet vatsalaukkunsa ottamaan vastaan suuria annoksia yhdellä istumalla.