Härski polttoainevaras iski Nesteelle – virtsasi tankatessaan kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa myymälävarkaudet ovat muodostuneet viime vuosina todella vakavaksi ongelmaksi kaupoille, mutta samassa tilanteessa ovat myös huoltoasemat. Polttoainevarkaudet ovat jatkuva riesa, jota on yritetty saada kitkettyä monin tavoin, kuten esimerkiksi valvontakameroilla.

Nyt Keski-Suomessa sijaitseva Neste Lintulahti on julkaissut Facebookissa videon poikkeuksellisen härskistä polttoainevarkaasta, joka oli varkaissa valkoisella rekisterikilvettömällä farmari-Volvolla. Siististi pukeutunut mies nähdään videolla tankkaamassa, kunnes hän yhtäkkiä vilkaisee kameraan, kaivaa sukuelimensä esiin ja virtsaa suoraan kameran eteen tankatessaan samalla autoa.

– Eikö riittänyt, että varastitte dieseliä 85 euron edestä, vaan päätit myös tyhjentää rakkosi mittarin juurelle keskellä kirkasta päivää?!? Aja seuraavan kerran ohi kilvettömällä autollasi, perhana. On tässä varkaita ennenkin nähty, mutta tämä oli facebook-videon arvoinen suoritus, Neste Lintulahti kirjoittaa videon yhteydessä Facebookissa.