Fani halusi yhteiskuvaan – Ronaldo työnsi sivuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin jalkapallotähtiin kuuluva Cristiano Ronaldo tunnistetaan joka puolella maailmaa. Miehellä onkin tästä syystä aina isokokoinen henkivartija mukana, joka pitää huolta siitä, että tilanteet julkisilla paikoilla eivät käy miehelle liian tukaliksi.

Cristiano Ronaldo oli ollut ostoksilla Beverly Hillsissä. Hänen ympärillään oli alkanut nopeasti kuhisemaan paljon faneja, jotka olisivat halunneet kuvaan jalkapallotähden kanssa. 31-vuotias tähti halusi kuitenkin olla rauhassa ja joutui työntämään kädellään faneja sivuun halutessaan jatkaa matkaansa ilman yhteiskuvia.

Cristiano Ronaldosta on alkanut leviämään video, jossa nähdään miten Ronaldo työntää nuoren miehen sivuun kädellään ilman, että vilkaisee häneen. Fani yrittää hymyssä suin saada yhteiskuvaa idolinsa kanssa, mutta idoli puskee hänet kylmästi pois tieltään. Ihmiset varmasti ymmärtävät, että tähti halusi vain yksityisyyttä, mutta fanin työntämistä pidetään silti todella töykeänä.