Jounin Kauppa teki sen – maaginen rajapyykki ylittyi viimein!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin kyläkauppa, Äkäslompololla sijaitseva Jounin Kauppa, on jo parin vuoden ajan dominoinut varsinkin Facebookia hurjilla tempauksillaan ja kilpailuillaan. Nyt kauppias Sampo Kaulanen saa olla tyytyväinen, sillä kaupan Facebook-tykkääjien määrä on ylittänyt puoli miljoonaa.

500.000 tykkääjän rajapyykki meni rikki, kun viimeksi kuluneen viikon aikana uusia tykkääjiä oli tullut jo yli 1.700 viikossa.

Samoihin aikoihin tykkääjäpiikin kanssa Kaulanen vieraili Radio Suomipopin lähetyksessä Lauri Salovaaran vieraana, mistä näyttää aiheutuneen huomattavan suuri tykkääjäpiikki. Sampo ja Minttu kiertävät Suomea maan tunnetuimmalla kauppa-autolla, jonka kylkiä he molemmat koristavat upeissa maalauksissa.