Hierontarobotti on jokaisen unelmaostos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten keksimien robottien on jo pitkään pelätty vievän ihmisiltä työpaikkoja. Nyt videolla nähdään jälleen yksi robotti, joka pystyy tekemään ihmisen työn. Vocativ esittelee sivustollaan Emmaksi nimettyä robottia, joka osaa hieroa ihmisiä.

Pidemmältä nimeltään Expert Manipulative Massage Automation -robotti auttaa ihmisiä parantumaan ja rentoutumaan. Videolla nähdään miten robotti hieroo miehen selkää ja avaa jumiutuneita lihaksia hieromiseen valmistetun pyöreän nupin avulla.

Robotti on suunniteltu hieromaan varsinkin urheilusta tulleita lihasvaurioita ja -kipuja, jotka ovat seurausta kovasta treenaamisesta. Se löytää painamalla ihmisestä jumissa olevat lihakset ja avaa niitä pyörivällä liikkeellä vähitellen. Robotti pystyy myös huomaamaan jos hierominen tekee asiakkaalle kipeää, jolloin se hellittää painetta tarvittavan määrän.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat