Mies nousi lintutorniinsa – pöllö oli kuitenkin ehtinyt ensin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasilainen mies oli ollut menossa tarkkailemaan lintuja Wichita Fallsin alueella sijaitsevaan lintutorniin. Mies huomasi kuitenkin nopeasti torniin kiivetessään, että joku muu oli ehtinyt torniin ensin.

Videolla nähdään miten mies kiipeää lintutorniin katsomaan onko sen aiemmin vallannut pöllö ehtinyt jo lähtemään tornista. Kävi ilmi, että pöllö oli tehnyt lintutorniin pesän ja asettunut taloksi. Kun mies kiipesi torniin, pöllö pelästytti hänet pahanpäiväisesti syöksyessään suoraan tornin ovesta miestä päin.

Mies ei voinut häätää suojeltua pöllöä pois tornista, minkä vuoksi hänen tuleekin nyt vain odottaa kärsivällisesti, että pöllön kaikki kymmenen munaa kuoriutuvat ja pöllö lentää poikasineen pois tornista. Siihen saakka miehen tulee luovuttaa lintutorni äkäiselle asukille.