Bruce Willisin tytär rannalla – upea bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Bruce Willisin ja hänen entisen vaimonsa Demi Mooren jälkikasvu tekee parhaillaan omaa julkista uraansa. Laulu-urasta haaveileva Rumer Willis on poseerannut jo vuosia lehtien sivuilla. Kolme vuotta sitten myös Scout Willis ryhtyi musiikkiuralle.

Nyt Scout on bongattu viettämässä rantalomaa Los Angelesin liepeillä Malibun maineikkaalla rannalla. Mustiin bikineihin sonnustautunut nuori julkkis kävi auringonoton välillä myös pulahtamassa Tyynen valtameren veteen viilentymään.

24-vuotias Scout Willis on vasta aloittamassa julkista uraansa artistina. Viime vuonna hän nousi kuitenkin otsikoihin nautittuaan alaikäisenä alkoholia julkisella paikalla New Yorkissa. Poliisi pidätti neitokaisen, joka kuljetettiin putkaan. Scout esiintyi vuonna 2013 laulajana Yhdysvaltojen Austinissa järjestettävän South by Southwest -tapahtumassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash