Nicole Murphy lenkillä – sporttiliivit joutuivat koville!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Nicole Murphy nousee silloin tällöin edelleen otsikoihin. Nyt hän on suunnannut lenkille.

Nicole Murphy kuvattiin eilen juoksemassa lenkillä hurjaa vauhtia pitkin West Hollywoodin katuja. Uhkeista muodoistaan tunnetun kaunottaren sporttiliivit joutuivat urakassa varmasti koville.

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash