Seiska: Bam Margera riehui itsensä putkaan Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-ryhmästä tunnettu rocktähti Bam Margera on suomalaisten rokkareiden hyvä ystävä, sillä mies viettää mielellään aikaa heidän kanssaan. Viime päivinä Bam on bongattu Suomessa seuranaan ystävänsä Andy McCoy, joka vihki taannoin Bamin ja hänen vaimonsa avioliittoon.

Staran tietojen mukaan Margera on viime päivinä bongattu esimerkiksi kuvausreissulla Porvoossa ja Flow-festivaalin aikoihin pienessä laitamyötäisessä ympäri Helsinkiä. Nyt Seiska kertoo, että Margera vietiin viime sunnuntaina yöksi putkaan Helsingissä riehuttuaan sitä ennen kadulla.

Äskettäin Bam Margera tatuoi Jussi 69:n ja Andy McCoyn puhelinnumerot ihoonsa, koska unohtelee ystäviensä puhelinnumeroita jatkuvasti. Jussi 69 kommentoi tatuointeja Facebookissa sanomalla, että hänen ei varmaankaan kannata vaihtaa puhelinnumeroaan hetkeen.

Bam Magera on yhdysvaltalainen rullalautailija ja rokkitähti. Hänet on nähty MTV-televisiokanavan ohjelmissa sekä kuultu nimeään kantavassa radio-ohjelmassa. Miestä on kutsuttu maailman suomalaisimmaksi amerikkalaiseksi.

Filming video in porvo finland with @nikkilovesrock @guggew And @nikkib124

Kuva, jonka Bam Margera (@bam__margera) julkaisi