Tyttö antoi paviaanille ruokaa – sai ulosteryöpyn kasvoilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhassa eläimet voivat käyttäytyä äkkipikaisesti, aggressiivisesti ja arvaamattomasti, koska ne voivat olla stressaantuneita eivätkä ole missään nimessä niille luonnollisessa ympäristössä. Eräs tyttö sai tästä melkoisen opetuksen lähestyessään paviaanin häkkiä eläintarhassa.

Mies on kuvannut eläintarhassa videota, jossa kaksi tyttöä lähestyy paviaanin häkkiä. Tytöt yrittävät kommunikoida paviaanin kanssa ja huutavat sille, että heillä on paviaanille ruokaa. Paviaani kokee itsensä uhatuksi ja alkaa käyttäytymään hermostuneesti.

Paviaani nousee ylös ja hypähtää vihaisesti kohti häkin verkkoaitaa. Tämän jälkeen paviaani ottaa maasta ulostetta käsiinsä ja heittää sitä tyttöjen päälle. Toinen tytöistä sai ulostetta käteensä, kasvoihinsa ja kaulalleen. Mies yrittää lohduttaa tyttöä samalla kun hän pidättelee sekä naurua että oksennusta.