Koira sai synttärilahjaksi oman pallomeren – unelmien täyttymys videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koirat ja pallot sopivat yhteen kuin spagetti ja lihapullat, leipä ja voi tai Ritari Ässä ja Kitt. Facebookiin on julkaistu hauska video syntymäpäiviään viettävästä koirasta. Karvaturri saa ikimuistoisen lahjan.

Videolla näytetään, kuinka koira makoskelee olohuoneen sohvalla. Yhtäkkiä sen omistaja alkaa siirrellä huonekaluja siten, että ne muodostavat olohuoneen keskelle aidatun alueen. Lemmikki seurailee tilannetta rauhallisesti.

Sitten alkaa tapahtua. Omistaja ottaa esille suurikokoisen pahvilaatikon ja avaa sen. Sisältä paljastuu muovisia palloja, jotka tekevät asunnon olohuoneesta pienen pallomeren. Koira ei ole pysyä nahoissaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat