Kim Kardashian peppu pystyssä rannalla – ja paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotias Kim Kardashian on on yrittänyt Saint-poikansa syntymän jälkeen karistaa viimeisimpiäkin raskausajan kiloja pois. Nainen on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan, ja iloitseekin aina saamistaan tuloksista sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hän tosin kertoi laihtuneensa liikaa kaulasta.

Parhaillaan Kim Kardashian on lomailemassa Meksikon Punta Mitassa yhdessä ystäviensä kanssa. Eilen hänet kuvattiin niukassa asussa rannalla. Hän nimittäin poseerasi ystäviensä kameroille peppu pystyssä ja Kimin yläosa oli lisäksi märkänä melko läpikuultavaa.

Kardashianin laihdutuskuuri on todellakin tuottanut tulosta, sillä yhtä timminä häntä ei ole nähty julkisuudessa ehkä koskaan aiemmin. Laihtumisen myötä Kim Kardashianin ongelmaksi on muodostunut se, että hänen ostamansa upeat kuristajakaulakorut alkavat jäämään liian löysiksi kaulan pienentyessä laihtumisprosessin myötä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash