Mercedes-Benz esitteli uuden luksusmalllinsa – kuin maantielaiva!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Autovalmistaja Mercedes-Benz on esitellyt uuden odotetun Mercedes-Maybach 6 -automallinsa, josta se antoi taannoin vain pienen maistiaisen. Nyt takavuosien klassisia pitkiä kaarevia linjoja noudatteleva autokaunotar on esitelty kokonaisuudessaan.

Autolla on pituutta peräti kuusi metriä ja sähköautossa on 750 hevosvoimaa. Nollasta sataan tämä maanteiden laiva kiihtyy neljässä sekunnissa, eli autoa ei ole suunniteltu kiihtyvyys edellä. Mercedes-Benz on yrittänyt Teslan vanavedessä rakentaa autoihinsa automaattiohjausta, mutta vielä toistaiseksi huonolla menestyksellä. Sama ominaisuus löytyy myös Mercedes-Maybach 6 -autosta.

Luksusautossa on valtava etusäleikkö ja 24-tuumaiset vanteet. Klassisesti jaettu matala takaikkuna ja lokinsiipiovet.

Mercedes-Maybach 6
Mercedes-Maybach 6
Mercedes-Maybach 6
Mercedes-Maybach 6
Mercedes-Maybach 6
Mercedes-Maybach 6
Mercedes-Maybach 6
Mercedes-Maybach 6