Miss Peppu 2016 jättisuosiossa – rikkoi jo kaikki ennätyksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan taas ajankohtainen, kun vuoden 2016 kilpailun finalistit julkistettiin taannoin. Mukana on yhteensä 27 finalistia, ja nyt kilpailu on saanut olemassaolonsa suurimman suosion.

Splash
Splash

Miss Peppu 2016 -äänestyksessä on tänä vuonna annettu jo huimat yli miljoona ääntä. Kuluvana vuonna finalistit ovat saaneet myös merkittävästi enemmän mediahuomiota kuin aiemmin – osittain Brasiliassa järjestettyjen olympialaisten ansiosta. Kilpailu ratkeaa marraskuussa Sao Paulossa järjestettävässä finaalissa. Äänestys jatkuu 17. lokakuuta saakka.

Aiemmin tänä vuonna taannoinen Miss Peppu -kilpailija Fernanda Paulino yritti tehdä itsemurhan, kun hän sai kuulla jääneensä kisassa finalistien ulkopuolelle. Hän pelastui nopean sairaalahoidon ansiosta.