Hurja onnettomuus videolle – rohkeat sivulliset pelastivat naisen hengen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa tapahtui maanantaina 29. elokuuta liikenneonnettomuus, jonka seurauksena 10 ihmistä joutui sairaalaan. Binghamptonin kaupungissa sattuneesta onnettomuustilanteesta taltioitu video on sittemmin levinnyt Facebookissa.

Kojelautakameran video alkaa kolarin ensihetkistä. Tilanne sai alkunsa valtavan rekan kiidettyä tien halki, osuen edessään olleisiin henkilöautoihin. Pian videolla nähdään, kuinka muut paikallaolijat uhmaavat omaa henkeään pelastaakseen palavaan autoon loukkuun jääneen naisen.

Videon jakoi Binghamptonin kaupunginjohtaja Richard C. David. Hänen mukaansa nainen selvisi tilanteesta pienin vammoin. Hurjan näköinen tilanne ei vaatinut muutenkaan lainkaan kuolonuhreja. Kaupunginjohtaja kiittää videolla näkyviä pelastajia heidän epäitsekkäästä käytöksestään.

– Yritämme selvittää videolla näkyvien ihmisten henkilöllisyyksiä, jotta heille voitaisiin antaa tunnustusta teoistaan, Richard C. David kirjoittaa.