Sara Chafak esitteli paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on viime aikoina poseerannut upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa. Sara on viime aikoina poseerannut varsinkin Instagramissa usein niukoissa asuissa.

Nyt Sara Chafak nähdään poseeraamassa Instagram-sivuillaan muun muassa punaisessa erittäin tiukassa paidassa, mutta jalassaan ainoastaan häviävän pienet bikinien alaosat. Muissa kuvissa hänet nähdään niin ikään melko näyttävissä asuissa, joissa ei ole ainakaan kangasta tuhlattu.

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.

There's no need to rush. What's meant for you always arrives right on time. Keep believing. ⚜

Kuva, jonka Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) julkaisi

@iltalehti_fi #magazine #cover #summer #bikinitime ?@jennigastgivar

Kuva, jonka Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) julkaisi

Namaste.

Kuva, jonka Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) julkaisi