Arnold Schwarzenegger ja Jackie Chan venäläis-kiinalaiseen fantasiaelokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi toimintaelokuvien legendaa on liittynyt kansainväliseen fantasiaelokuvan näyttelijäkaartiin. Arnold Schwarzenegger ja Jackie Chan on kiinnitetty mykaan venäläis-kiinalaista yhteistyötä olevaan Viy-2 -elokuvaan.

Fantasiaseikkailuksi kuvailtu Viy-2 on Variety-lehden mukaan jatko-osa Venäjällä jättimenestykseksi nousseelle elokuvalle. Vuonna 2014 ilmestynyt Viy perustui löyhästi Nikolai Gogolin vuonna 1835 julkaistuun samannimiseen kauhutarinaan.

Jatko-osassa brittiläinen löytäretkeilijä törmää Venäjän itäpuoliskolla outoihin olentoihin, prinsessaan, kamppailulajien mestareihin sekä lohikäärmeeseen. Schwarzeneggerin ja Chanin ohella elokuvassa nähdään muitakin kansainvälisiä tähtiä, kuten Rutger Hauer ja ensimmäisessä osassa näytellyt brittiläinen Jason Flemyng.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat