Nyt on takapuolella kokoa – tällaista peppua tuskin olet ennen nähnyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Afrikan Norsunluurannikolta kotoisin oleva Eudoxie Yao saa kaikki tämän päivän peppukuningattaret kalpenemaan rinnallaan. Naisen järisyttävän suuri takamus on tehnyt hänestä kuuluisan kotimaassaan ja nyt pakaravillitys on levinnyt myös muualle maailmaan.

Tiukkoihin asukokonaisuuksiin mielellään pukeutuva afrikkalainen Eudoxie Yao on nainen, jolta ei pyrstöä puutu. Hänen massiivinen peppunsa vangitsee katseen. Nainen tahkoaa parhaillaan rahaa sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan kuvilla ja videoilla. Neitokasella on pepun lisäksi myös muita ulkoisia avuja glamourmallina työskentelemiseen.

Sitä emme tiedä, onko Yaon takapuoli sataprosenttisesti aito. Sen kuitenkin tiedämme, että hänellä on melko varmasti yksi aikakautemme massiivimmista pakarakokonaisuuksista. Kapeaan vyötäröön suhteutettuna Yaon peppu on suorastaan absurdi.

???@yaonice ??@yaonice ?

A photo posted by Eudoxie Yao⭕ (@eudoxieyao) on

??@yaonice ??@yaonice ?

A photo posted by Eudoxie Yao⭕ (@eudoxieyao) on

??@yaonice ??@yaonice ?

A photo posted by Eudoxie Yao⭕ (@eudoxieyao) on