Bohemian Rhapsody nokkahuilulla nostaa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen Queen-yhtyeen esittämä singlemenestys Bohemian Rhapsody on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kappaleista. Freddie Mercuryn tekemä kuusiminuuttinen superbiisi sekoittaa taitavasti eri tyylejä keskenään, aina rockista oopperaan. Nyt mestariteos on muutettu korviasärkeväksi versioksi.

Shittyflute-sivusto jakaa tunnettujen kappaleiden epävireisiä nokkahuilulla soitettuja versioita. Tällä kertaa käsittelyyn on päätynyt yksi maailman tunnetuimmista rockbiiseistä, Bohemian Rhapsody. Naurua ei voi estää.

Jollain omituisella tavalla parodiakanavan nokkahuilukappale muistuttaa ala-asteen musiikintunneilla soitettua Ostetaan makkaraa -kappaletta. Nokkahuilulla voi toki soittaa myös kauniisti, mutta yleisesti tunnettu musiikkituntien tyyli toistuu Queen-coverissa täydellisesti. Tästä versiosta riittää roimasti huumorinkukkasta marraskuiselle kuurakelille.