Tupacin kaulassa kuolinhetkellä ollut riipus myydään – luodin jälki reunassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin räppäreihin aikoinaan lukeutunut Tupac Shakur murhattiin Las Vegasissa syyskuussa 1996 hänen ollessaan uransa huipulla. Murhaajaa ei ole vieläkään saatu selville, mutta erilaiset huhut vellovat edelleen kiivaina.

Nyt myyntiin on tullut Tupacin kaulassa tämän kuolinhetkellä ollut riipus. Kultaisessa kaulakorussa on jälki yhdestä räppäriin osuneesta luodista. Riipus myydään julkkistähtien keräilyharvinaisuuksiin erikoistuneessa Moments in Time -huutokaupassa. Sen lähtöhinta on 125.000 dollaria, eli yli 100.000 euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash

PÄIVITYS: Tarkennettu kuolinpaikka ja aika.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat