Älypeili kertoo kasvojen virheet – neuvoo hoitotoimenpiteet

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme aikakautta, jolloin puhuvat peilit ovat muutakin kuin Lumikin ilkeän äitipuolen neuvonantajia. Markkinoille on tullut HiMirror-niminen tuote, joka toimii omistajansa henkilökohtaisena kuntovalmentajana ja kauneuskonsulttina.

Älypeili on periaatteessa tablettitietokoneen, kameran ja tavallisen peilin kombinaatio. HiMirroria voi ohjata kosketusnäytön avulla. Peili kerää käyttäjästään tietoja parempia neuvoja antaakseen. Sen avulla voi ohjelmoida omia tavoitteitaan ja listata lempikauneudenhoitotuotteita viivakoodien avulla.

Peili hyödyntää ladattua langatonta nettiyhteyttä, tallennettua tietoa ja dataa. Se saattaa esimerkiksi antaa omistajalleen vinkin voimakkaasta uv-sätelystä ja kehottaa panemaan aurinkorasvaa. Peili muistuttaa vanhentuvista kauneudenhoitotuotteista, neuvoo ihon hoitamisessa ja soittaa jopa musiikkia Spotifysta. Peilin kameran voi sulkea esimerkiksi suihkun ajaksi.