Nainen tuli raskaaksi takapuolen kautta

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pariskunnat harrastavat anaaliseksiä, koska silloin naisen ei kuvitella voivan tulla raskaaksi. Yleensä niin onkin, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Nyt erään naisen kerrotaan tulleen raskaaksi peppuseksistä mahdollisesti ensimmäisenä maailmassa.

Atlantic Cityssä sijaitsevan urologian laitoksen johtaja Brian Steixner on nyt raportoinut tapauksesta. Hänen mukaansa naisella on alapäänsä intiimialueella poikkeuksellinen rakenne, jossa vagina, peräsuoli ja vitsarakko ovat kaikki yhteydessä toisiinsa. Näin siemenneste pääsi kulkeutumaan peräsuolesta kohtuun, jossa se onnistui hedelmöittämään munasolun.

The Independentin mukaan tapaus ei tullut lääkäreille täydellisenä yllätyksenä, sillä naisen tilanne havaittiin jo aiemmin lääkärintarkastuksissa. Nyt naisen raskauden uskotaan alkaneen nimenomaan peppuseksin avulla. Asiantuntijoiden mukaan nainen olisi voinut synnyttää terveen lapsen peräsuolensa kautta, mutta siitä huolimatta lääkärit päätyivät lopulta keisarileikkaukseen.