Paloauto putosi mereen Helsingissä: ”Menee se maanantai näinkin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven liukkailla tapahtuu runsaasti onnettomuuksia, joissa tarvitaan palokunnan apua. Joskus myös palokunta tarvitsee omaa apuaan, ja tänään sellainen poikkeuksellinen tilanne tuli eteen Helsingissä. Palokunnan säiliöauto nimittäin rymisteli itsekseen laiturilta mereen.

Helsingin pelastuslaitos julkaisi tänään rytäkästä Facebookissa valokuvan, joka kiteyttää hyvin mistä oli kyse. Kuvan yhteydessä pelastuslaitoksen väki kommentoi hauskasti tätä vähemmän hauskaa tilannetta.

– Paloauto juomatauolla. Harjoituksissa on tärkeää muistaa tankkaus. Vai miten se meni? ;) Olimme harjoittelemassa vesitykin käyttöä rannassa, kun säiliöauto karkasi. Kukaan ei loukkaantunut ja kaikkia huvittaa. Menee se maanantai näinkin, Helsingin pelastuslaitos totesi verkossa.