Perhe puki pikkutytön kanaksi – nettikansa riemastui ja kauhistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Halloweenina miljoonat lapset ja aikuiset pukeutuivat jälleen mitä erikoisimpiin naamiaisasuihin, ja varsinkin Yhdysvalloissa lapset kulkivat ovelta ovelle keräämässä makeisia. Nyt verkossa nähdään eräs pikkutyttö, joka on saanut ylleen mahdollisesti Halloweenin hervottomimman naamiaisasun.

15-kuukautisen tytön äiti kertoo tyttärensä olleen kanojen suuri ystävä lähes koko elämänsä ajan, joten Halloween-asun valinta oli aivan luonnollista.

Äiti julkaisi tyttärestään videon Facebookissa, jossa se lähti heti leviämään valtavalla vauhdilla. Sen jälkeen äiti päätti perustaa tyttärelle Chicken Cheech -nimisen YouTube-kanavan, jossa sama video myös julkaistiin. Cheech-lempinimen tytölle antoi tämän isä pian syntymän jälkeen.

Videon kommenttien perusteella valtaosa katsojista on innoissaan tyttären upeasta asusta. Mukaan mahtuu kuitenkin myös niitä, joiden mielestä kanaksi pukeminen voi aiheuttaa tyttärelle tulevaisuudessa vielä ongelmia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat