Miss Peppu -kisassa yllätyskäänne – äiti ja teinitytär miestenlehden kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta lähtöisin oleva Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan loppusuoralla Etelä-Amerikassa. Kerroimme jo aiemmin, että kilpailussa on mukana myös äiti ja teinitytär. 35-vuotias Bruna Ferraz ja 19-vuotias Eduarda Morais ovat nimittäin molemmat finaalissa.

Kilpailun voittaja selviää tällä viikolla, ja nyt Ferraz ja Morais ovat saaneet runsaasti huomiota osakseen. He nimittäin olivat eilen miestenlehden kansikuvauksissa, eli pääsevät poseeraamaan lehden joulukuun numeron kannessa voittivat kilpailun tai eivät.

Bruna Ferraz sai Eduarda Moraisin teiniäitinä 16-vuotiaana, joten ikäero ei ole kovin suuri. Naisten mukaan samat miehet ovat yrittäneet iskeä heitä molempia. Äiti ja tytär ovat saaneet syksyn aikana kovasti huomiota osakseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat