Khloe Kardashian otti viimein kantaa raskaushuhuihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on nähty viime aikoina usein peittämässä vatsan seutuaan käsillä ja käsilaukuilla kameroiden kuvatessa, minkä vuoksi lehdistö onkin alkanut spekuloimaan sitä onko kaunotar raskaana uudelle poikaystävälleen. Nyt Kardashian on kuitenkin viimein ottanut asiaan itse kantaa.

32-vuotias Khloe Kardashian on ilmoittanut Mirror-lehden mukaan, että hän ei odota lasta 25-vuotiaalle Tristan Thompsonille. Huhut ovat kaunottaren mielestä olleet täysin perättömiä ja liioiteltuja, ja nyt hän on myös viimein julkisesti kertonut, että ne eivät ole pitäneet paikkaansa.

Huhujen mukaan Kardashianin kerrottiin olevan raskaana Thompsonille, joka suunnitteli jo Khloen kosintaakin. Romantiikan nälkäiset fanit ovat saaneet kuitenkin nyt pettyä todella karvaasti kuullessaan, että näin ei tule todennäköisesti vielä lähitulevaisuudessa tapahtumaan.