Maksaisitko 5 000 dollaria tästä juustonaksusta? Myyjä yrittää rahoittaa kuherruskuukauttaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin verkkokaupoissa nähdään toisinaan erittäin hämmentäviä tuotteita, joilla ihmiset yrittävät lyödä rahoiksi. Nyt kummastusta on herättänyt kotkan muotoiseksi kuvailtu juustonaksu.

Ebay-kauppias BBalljuan on asettanut myyntiin tulisen Cheetos-juustonaksun. Miehen mukaan se muistuttaa ulkonältään oksan päällä istuvaa valkopäämerikotkaa. Juustonaksun ja kotkan yhdennäköisyydestä voi tietenkin olla montaa mieltä.

Myyjä pyytää etäisesti linnun muotoisesta juustonaksusta 5.000 dollaria. BBalljuan kertoo Huffington Post -lehdelle yrittävänsä rahoittaa myyntikohteellaan kuherruskuukautensa. Valitettavasti häämatkan rahoittaminen ei vaikuta olevan kovin hyvällä mallilla, sillä kotkan muotoinen juustonaksu ei ole toistaiseksi saanut yhtäkään ostotarjousta.

Ebay
Ebay