Kylie Jenner esitteli alusvaatteita – jättipovi varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista nuorin Kylie Jenner päivitti hetki sitten tyyliään vaalentamalla hiuksensa. Vaaleiden hiusten myötä naisen päällä on nähty hempeämpiä sävyjä myös vaatteissa, ja nyt nainen poseeraakin seksikkäissä vaaleanpunaisissa alusvaatteissa.

19-vuotias Kylie Jenner mainostaa kuvissa Calvin Klein -merkin alusvaatteita muistuttavia hieman edullisempia Pretty Little Thing -merkkisiä alusvaatteita, joita nainen kertoo kuvatekstissä rakastavansa. Jenner näyttää tyrmäävän kauniilta ja alusvaatteet istuvatkin moitteettomasti naisen kurvikkaalle vartalolle.

Kylie Jenneriä on aiemmin syytetty siitä, että hän olisi käynyt suurentamassa rintojaan plastiikkakirurgilla. Nainen on kumonnut huhut samalla tavalla kuin hän kiisti aluksi myös huulitäytteidenkin ottamisen, minkä vuoksi ihmiset ovat edelleen epäileväisiä hyvin suurta povea esittelevien kuvien jälkeen.

Love my new co-ord from PrettyLittleThing.com @OfficialPLT #ad

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on