Suurituloisimmat 30-vuotiaat tähdet listattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talouslehti Forbes on paljastanut, ketkä alle 30-vuotiaat tähdet ovat tienanneet eniten vuoden aikana. Listan ensimmäiselle sijalle kohosi Taylor Swift, joka on ansainnut vuoden aikana 170 miljoonaa dollaria.

26-vuotias poptähden tuloista suurin osa on kertynyt 1989-kiertueella ja endorsement-sopimuksilla muun muassa Coca Colan ja Applen kanssa. Swift nimettiin taannoin myös vuoden aikana eniten tienanneeksi naisartistiksi.

Toisella sijalla on poikabändi One Direction. Yhtyeen jäsenet ovat tienanneet vuoden aikana yhteensä 110 miljoonaa dollaria siitä huolimatta, että One Direction on virallisesti tauolla.

Kolmanneksi eniten tienannut alle 30-vuotias tähti on jalkapalloilija Lionel Massi yli 81 miljoonan dollarin tuloilla. Suuri osa urheilijan ansaitsemista miljoonista tulee sponsorisopimuksista merkkien, kuten Adidaksen kanssa.

Neljännellä sijalla on 80 miljoonaa tienannut Adele ja viidennellä puolestaan 75 miljoonaa dollaria ansainnut Rihanna. Listan kärkipään nuorin tähti on kuudennelle sijalle yltänyt Justin Bieber, joka tienasi vuoden aikana 56 miljoonaa dollaria.