Kylie Jenner esitteli nännilävistyksensä – kuvat liian rohkeita faneille?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ei häpeile esitellä omaa kurvikasta vartaloaan, ja viime aikoina hän onkin julkaissut melko paljon todella paljastavia ja seksikkäitä kuvia itsestään. Nyt fanit ovat vasta huomanneet kuvissa yksityiskohdan, joka on saanut heidät hämmästelemään.

19-vuotias Kylie Jenner on julkaissut Instagram-tililään kuvia, joissa naisen päällä nähdään todella seksikkäät mustat pitsialusvaatteet. Viettelevissä kuvissa Jenner puristelee omia rintojaan ja polttaa sohvatyynyjen päällä tupakkaa. Kuvissa läpinäkyvän pitsin alta pilkahtaa myös kaunottaren ottamat nännilävistykset, joita moni ei ole huomannut kuvista.

Kylien isosisko Kendall on ottanut jo aiemmin nännilävistykset, jotka ovatkin näkyneet hyvin selvästi monien tiukkojen ja läpinäkyvien asuvalintojen vuoksi. Fanit ovat olleet kuitenkin nyt hyvin hämillään siitä, että he eivät ole aiemmin huomannet Kylien nänneissä lävistyksiä, joita nainen nytkin koviin avoimesti esittelee.

@thekylieshop

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

@thekylieshop

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on