Jymy-yllätys! Netflix mahdollistaa sarjojen ja elokuvien lataamisen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixin on jo kauan huhuttu mahdollistavan sisältönsä katselemisen silloinkin, kun käyttäjällä ei ole verkkoyhteyttä. Nyt odotettu ominaisuus on todellisuutta.

Netflix on ilmoittanut blogissaan mahdollistavansa elokuvien ja sarjojen lataamisen omalle laitteelle. Sen ansiosta sisältöä voi katsella esimerkiksi lennoilla ja muissa tilanteissa, joissa toimivaa verkkoyhteyttä ei ole käytössä.

Uudistus ei ainakaan toistaiseksi koske kaikkea sisältöä, vaan pääasiassa Netflixin omia alkuperäissarjoja ja -elokuvia. Lataaminen onnistuu ainoastaan iOS ja Android-laitteiden Netflix-sovelluksen tuoreimmalla versiolla. Suoratoistopalvelu ei ole paljastanut, säilyvätkö ladatut tiedostot laitteilla vain tietyn ajan.