Puutarhassa kiemurteli jotain outoa – paljastui kaksipäiseksi käärmeeksi!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hetki sitten erikoisista löydöistä, kun eri puolilta maailmaa on alkanut löytymään kaksipäisiä haita. Kaksipäiset hait eivät juuri selviä luonnossa, minkä vuoksi niistä useimmat ovat olleet hain sikiöitä. Nyt luonnosta löydettiin kuitenkin kaksipäinen elävä käärme.

Kroatiassa Kravarsko-nimisessä kylässä asusteleva eläkeläinen Josip Vranic oli kävellyt puutarhassaan kun hän oli nähnyt erikoisen otuksen maassa. Hän näki maassa kaksipäisen käärmeen, jonka Vranic eläinrakkaana ihmisenä keräsi talteen.

Kaksipäiset eläimet syntyvät samalla tavalla kun siamilaiset kaksoset. Kaksipäisillä petoeläimillä on huono mahdollisuus selvitä luonnossa, koska kummallakin päällä on oma persoona ja tahto. Kaksipäiset käärmeet voivat alkaa taistelemaan keskenään ravinnosta ja haluta välillä liikkua eri suuntiin, mikä tekee niistä vihollisille helppoa saalista. Tämä kaksipäinen käärme vietiin lähellä sijaitsevaan eläintarhaan, jossa sillä on paremmat mahdollisuudet selvitä.