Mies äänesti Trumpista presidenttiä – vaimo kieltäytyi seksistä kuukauden ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain presidentinvaalit ovat olleet paljon esillä mediassa tänä syksynä, minkä jälkeen vaalit päättyivät vielä paljon kohua aiheuttaneeseen Trumpin voittamiseen. Trumpin valitseminen presidentiksi toi mukanaan erilaisia lieveilmiöitä, joista muun muassa eräs aviomies joutuu nyt kärsimään makuuhuoneen puolella.

Yksi aviomies paljasti Reddit-sivustolla kurjan kohtalonsa, kun hänen vaimonsa rankaisi häntä Trumpin äänestämisestä. Aviomies kertoi, että he ovat tottuneet äänestämään vaaleissa eri tavalla eikä siitä ole aiemmin koitunut mitään harmia. Nyt Trumpin voitettua vaalit vaimo on jäädyttänyt petipuuhat kuukaudeksi johtuen miehen äänestysvalinnasta.

Mies on todella harmissaan siitä, että vaimo käyttää seksiä hänen kontrolloimiseen ja tässä kohtaa seksittömyyttä aseena. Kommentoijien mielestä on kuitenkin vain ironista, että mies ei saa tarttua vaimonsa vaginaan äänestettyään Donald Trumpia presidentinvaaleissa.