Ihmis-Ken ja Ihmis-Barbie näyttävät piirroshahmoilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tosielämän Ken-nukkena tunnettu Rodrigo Alves kiidätettiin taannoin sairaalaan komplikaatioiden vuoksi. Plastiikkakirurgiaan hurahtaneelle Alvesille on tehty vuosien varrella jopa 42 kauneusleikkausta. Nyt hänet on kuvattu juhlimassa naispuolisen kollegansa Chloe Khanin kanssa.

Julkkisten Big Brother -ohjelmasta tunnettu Chloe Khan ja Rodrigo Alves kuvattiin heidän saapuessaan Novikov-ravintolaan. Paparazzikuvista on vaikea hahmottaa onko kyseessä mahdollisesti piirretty kuva kahdesta hahmosta vain valokuva aidoista ihmisistä.

Rodrigo Alvesin taannoisesta operaatiosta aiheutui hengenvaarallinen ongelma, kun toiseen sieraimeen muodostui kuolio. Leikkaushaavat eivät parantuneet odotetulla tavalla ja keho alkoi hylkiä leikeltyä nenää. Lääkärit pelkäsivät, että tulehdus leviäisi myös muualle miehen kasvoihin. Kauneusleikkauksiin jo 382.000 euroa tuhlannut Rodrigo Alves toipui kriittisestä tilanteesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash