Naisen taskuparkki täydellinen mysteeri – mitä ihmettä tässä tapahtui?

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlannissa Wickin poliisiasemalle oli tullut hälytys, jonka mukaan henkilöauto oli ajanut omakotitalon pihaan luvatta. Kyseessä oli erikoinen ulosajo ja onnettomuus, jonka tapahtumien kulku on edelleen kaikille mysteeri.

Kun poliisi oli saapunut paikalle, heitä oli ollut vastassa todella erikoinen näky. Noin 20-vuotiaan naiskuskin auto oli ylösalaisin todella pienessä kolossa pihaan parkkeeratun auton ja omakotitalon seinän välissä. Kukaan ei tiedä miten auto on onnistunut pyörähtämään nokka maata kohti taloa vasten, mutta toisen auton kolhut kuitenkin paljastavat, että kuski on osunut ensin sen kylkeen.

Onnettomuus tapahtui puoli kolmelta aamuyöllä, jolloin kuski kuljetettiin Caithnessin keskussairaalaan Wickissä. Nainen ei ollut onneksi Report UK -uutisten mukaan loukkaantunut kolarissa, ja hänet vapautettiin sairaalasta jo samana päivänä. Poliisi tutkii edelleen onnettomuuteen johtaneita syitä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.