Harrasta seksiä sukat jalassa – saat orgasmin helpommin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lämmittäviä ja paksuja sukkia harvemmin pidetään seksikkäinä tai kiihottavina. Tutkimuksen mukaan näin pitäisi kuitenkin ajatella, koska sukat jalassa seksi voi tuntua paremmalta.

Dailygist-sivusto kertoo Groningen-yliopistossa tehdystä tutkimuksesta, jonka mukaan lämpimät ja mukavat sukat auttavat ihmisiä nukahtamaan nopeammin, minkä lisäksi ne parantavat seksiä. Sukkien lämmittävä vaikutus laajentaa verisuonia, mikä saa ihmiset nukahtamaan helpommin.

Verisuonten laajeneminen parantaa myös seksiä ja orgasmin saamisen todennäköisyyttä. Sukat jalassa seksiä harrastaneista pariskunnista 80 prosenttia sai orgasmin. Alasti ja ilman sukkia rakastelleista pariskunnista vain 50 prosenttia onnistui saavuttamaan kliimaksin.