Khloe Kardashian paljasti: ”Näin saat täydellisen farkkupepun!”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian käyttää aina farkkuja, jotka istuvat naisen päälle moitteettomasti. Hän suunnitteli ja lanseerasi lokakuussa oman Good American -nimisen farkkumallistonsa juuri siitä syystä, että myös muut isopeppuisemmat naiset voivat löytää itselleen sopivat ja täydellisesti istuvat luottofarkut.

Good American -farkkujen idea on se, että niiden jokaisesta mallista löytyy kokoja niin pienivartaloisille kuin hieman kurvikkaammillekin naisille. Nyt Khloe Kardashian näyttää videolla hänen luottotreeninsä, jonka avulla jokainen voi tavoitella omaa unelmiensa farkkupeppua.

Vogue on julkaissut verkkosivuillaan videon, jossa Khloe esittelee treeniliikkeitä, jotka hänen mielestään ovat parhaita pyöreän pakaran saavuttamiseksi. Khloe näyttää monia eri variaatioita esimerkiksi kyykyistä, joiden avulla saa hyvän tuntuman pakaralihakseen.