Mies todettiin baarissa kuolleeksi – heräsi ruumishuoneelta ja lähti oluelle!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias puolalainen mies oli ollut ulkona juhlimassa. Hän oli ollut humalassa niin huonossa kunnossa, että häntä pidettiin elottomana. Mies julistettiin kuolleeksi ja kuolinsyyksi todettiin sydänkohtaus, joka johtui liiallisesta vodkan juomisesta.

Kamil-nimistä miestä oltiin yritetty elvyttää pitkään, mutta hoitajat olivat lopulta antaneet periksi ja todenneet miehen kuolleeksi. Kamilin ruumis oli viety pienessä kylässä Kamienna Gorassa sijaitsevalle ruumishuoneelle, josta hän oli kuitenkin myöhemmin herännyt.

Kamil ei ollutkaan kuollut, minkä vuoksi hän oli herätessään ollut varmasti hieman yllättynyt huomatessaan, että hän makasi ruumishuoneella lakanan alla kylmässä tilassa. Hän oli alkanut metelöimään pienessä jääkaappitilassa, josta vartija oli hänet kuullut ja löytänyt.

Kun vartija oli avannut luukun, jonka takana Kamil makasi, Kamil oli Speisa-sivuston mukaan pyytänyt vartijalta vilttiä, koska hänellä oli ollut kylmä. Kamil oli ruumishuoneelta lähtiessään ollut niin iloinen, että hän oli päättänyt mennä samaan pubiin takaisin oluelle, koska eihän sitä joka päivä kuolleista herätä.