Maailman tyytyväisin koira? Alaskanmalamuutti jakaa hyvää mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut koirarodut näyttävät siltä, että ne olisivat jatkuvasti vihaisia, mutta osa koirista taas näyttää hymyilevän leveää hymyä läähättäessään. Nyt videolla nähdään mitä suloisin alaskanmalamuutti, joka ei voisi juuri tyytyväisemmältä näyttää.

Alaskanmalamuutti näyttää koirarotuna hieman siperianhuskylta, mutta alaskanmalamuutilla on kuitenkin pörröisempi karva ja se näyttää muutenkin rakenteeltaan rotevammalta. Videolla näkyvällä koiralla on myös todella pyöreät ja pulleat posket, jotka oikein kutsuvat omistajaa puristelemaan niitä.

Tätä videota katsoessa ei voi tulla kun hyvälle tuulelle. Koira katsoo omistajaansa niin suloisilla nappisilmillään ja rakastavasti, että katsojienkin sydämet sulavat. Koira tuntuu itsekin tietävän, että se on todella suloinen tapaus pulleine poskineen.